Het Out of Office coaching team

Versterk je zelfvertrouwen en ontdek de kracht van je innerlijke zelf

Gezondheidscoach Dominique

Coach in hart en nieren met ervaringen over de hele zorgsector. Daar zit mijn fundament. Van verpleegkundige, expert in HSP tot het geven van vormingen en bedrijfsopleidingen inzake gezondheid en preventie. Preventie en ondersteuning bij mensen die vastlopen op het medische luik. Het vraagt om een frisse blik om jouw gewoontes te evalueren en om te zetten naar een gezonde levensstijl.

Mensen ondersteunen en helpen bij stress, burn-out, chronische pijnen en algemene gezondheid. Het is altijd een deel geweest van mijn leven. Met Out of Office Coaching begeleid ik die mensen met een nood aan een ruimdenkende coach met ervaring en kennis. Een brede kijk op hun welzijn en door persoonlijke groei te activeren, weerstanden zichtbaar te maken en gezonde gewoontes te implementeren. Onbevooroordeeld en gefundeerd. Dat is Out of Office Coaching.

  Opleiding & ervaring

 • Bachelor verpleegkunde
 • Gezondheidscoach
 • Inspirerend coachen
 • Horse reflected coaching
 • Kindercoaching
 • Psychiatrie en drughulpverlening
 • Adviseur ergonomie
 • Ervaringsdeskundige HSP
 • Preventie stress en burn-out
 • Gezondheids-, stress en burn-out coachCoachen met liefde voor paarden

Na meer dan 10 jaar ervaring bij het begeleiden van mensen op de werkvloer, voelde ik het kriebelen om cliënten te ondersteunen buiten hun werkuren. Door mijn expertise in stress, burn-out, HSP en chronische pijnen, haalde ik al snel mijn paarden aan. Wat een verschil geven zij op vlak van reflectie, bezinning tot zelfs het doorbreken van verdoken weerstand.

Coaching bij Out of Office kreeg nooit de stempel van psychologie opgeplakt. Het focust zich niet alleen op luisteren. Met praktische handvaten, reflectiemomenten tussen de paarden en actief zoeken naar de pijnpunten die in ieder van ons aanwezig zijn. Daar helpen mijn paarden bij, omdat ze als kuddedieren instinctief oplossingen aanreiken om je te helpen. Onbaatzuchtig, zonder oordeel en gericht op jouw gezondheid.

Co-coach Triene

Onze lieve meid en gevestigde waarde. Triene straalt rust uit. Zeker als je wat onzeker bent rond paarden, stelt Triene je gerust. Als volleerd begeleidingspaard kent ze de klappen van de figuurlijke zweep. Met een zachte aanraking, een stap dichterbij of een blik in haar richting weet ze soms al genoeg. Met Triene werk ik al jaren samen en we voelen elkaar ongelooflijk goed aan.

Co-coach Santiago

Een held op geitenwollensokken. Dat is Santiago. Jong, speels en enthousiast verwelkomt hij je op de wei. Triene is voor hem de moederfiguur die hij liefst wil overtroeven. Hij stoeit graag en laat soms onverwacht duidelijke signalen zien. Voor jongeren is hij die toffe broer waar ze op rekenen. Bij volwassen maakt hij, zonder dat je het beseft, diep verborgen gedachten en gevoelens los.