Out Of Office coachingstrajecten

Ontdek de persoonlijke of gezamenlijke trajecten van de gezondheidscoach voor jongeren en volwassenen

Stress en Burn-out coaching

Hoorde jij de dokter ook die woorden in de mond nemen of merkte je zelf al snel dat stress de overhand nam? Stress is de grootste oorzaak van verschillende aandoeningen en ziektes. Het zit letterlijk in je hoofd, want daar zit je brein. Als dit complexe orgaan de druk niet meer aankan, lijdt je hele lichaam eronder. Het gevolg? Prikkelbaar, moe, medisch onverklaarbare pijnen, overgevoelig aan prikkels, angsten en een algemeen overspannen gevoel.

Laat je die stress weelderig gieren dan kom je op een bepaald moment je bed niet meer uit. Sta je al met één been in een burn-out? Of voel je de stress van je kleine teen tot in je kruin naar boven kruipen? Dan is het tijd om er iets aan te doen. Met coaching op maat waar een luisterend oor en praktische tips hand in hand gaan. Als stress en burn-out coach laat ik je niet los. Samen bewandelen we de weg naar een gelukkiger leven.


Gezondheidscoaching

Iedereen die stress, overspannenheid, pijn of algemene gezondheidsklachten ervaart, kent het deuntje: Gezonde leef- en eetgewoontes, een gestructureerd slaappatroon, voldoende sociale interactie en op tijd en stond ontspanning. We lopen van diëtist, naar de kinesist. Van psycholoog naar de dokterspraktijk. Tot we beseffen dat het medische luik niet alle antwoorden bevat.

Wanneer de basis niet goed zit, moet je breder kijken. Dat is waar een gezondheidscoach de intrede doet.

Met Out of Office Coaching zie ik jou als de totale persoon die je bent. Geen deeltje van een geheel, maar een volledig mens met zorgen, behoeften, noden, angsten en wensen. Samen pluizen we je leven uit, kijken we naar elk facet en zoeken we de juiste richting.

Jongeren coaching

Loopt je tiener niet het standaardtraject? Is binnen de lijntjes kleuren niet evident? Komt hij letterlijk en figuurlijk in de knoei? Jongeren en adolescenten worstelen meer dan eens met faalangst, een laag zelfbeeld, tekort aan zelfvertrouwen en assertiviteit. Op emotioneel vlak een verwerkings- of ontwikkelingsproces doormaken, doe je niet op je eentje. Laat staan als tiener of jongvolwassene.

Als jongerencoach ben ik een vangnet, een vertrouwenspersoon en iemand die de zaken opentrekt met een ruime blik. Veel voorkomende vraagstukken en zingeving vinden hun weg in een coachingstraject. Op tijd en stond gaat de medische bril af en bewandel ik het pad van empathie, een luisterend oor en een ruggensteun. Door middel van gesprekken, actief stimuleren, praktische handvaten en mijn paarden zet je tiener alles weer op een rijtje. Klaar om de wereld opnieuw te verkennen. Sterker, positiever en met meer zin in het leven.